Knäckig äppelpaj

Skrivet 2012-04-15 Klockan 11:12:40

I vanliga fall tycker jag att äppelpaj är lite tråkigt och att en chokladig efterrätt slår den med hästlängder. Men det här receptet är ett undantag. Knäckig seg och vansinnigt god. Prova!

Ingredienser

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Smält smöret i en kastrull. Dra från värmen. Blanda i alla övriga ingredienser utom äpplena.

  3. Skala, kärna ur och skiva äpplena tunt. Lägg äpplena i en smord ugnssäker form. Fördela smeten över.

  4. Ställ in i ugnen i ca 30 minuter eller tills pajen är gyllenbrun och knäckig. Servera med glass eller vaniljvisp.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!